fbpx

dj Erik 2KErik 2K zet elk feest in vuur en vlam met een aanstekelijke mix van de lekkerste hits, vetste classics en beestachtige floorfillers. Van dance tot urban, van zomers tot ambiance! Alles gaat in de blender en komt er smooth en heerlijk dansbaar uit!

Erik Scherpenisse is de drijvende kracht achter 2K Music (en voorheen J&E Entertainment). Vanaf zijn 16e had hij maar één missie: dj worden en muziekevenementen organiseren. Binnen een paar jaar groeide deze passie uit tot een volwaardig bedrijf. Zeeland en West-Brabant werden opgeschrikt met tal van nieuwe evenementen en festivals zoals Bassrulers Outdoor, Dance Boulevard, Steenbergen Live en Hit the 90's, terwijl Erik elk weekend door de regio en zelfs heel Nederland toerde voor dj-boekingen. Ook diverse zalen in de regio werden omgevormd tot wekelijke partyconcepten. Zo was Erik 2K conceptontwikkelaar en resident dj bij o.a. Havenzicht by Night (Sint-Annaland), Gebouw-T (Bergen op Zoom), Re-vival (Bergen op Zoom), Kiekieris On The Move ('s Heerenhoek) en The Sixties (Tholen)

Na ruim 20 jaar staat Erik 2K nog steeds met een enorme passie achter de draaitafels. Zowel in het leven als op het podium denkt hij niet in hokjes en mixt hij liefst alles door elkaar, zolang het maar dansbaar is.

 

Mogelijkheden:

- dj-set 60 tot 120 minuten (evt met dj-set, zonder licht en geluid)
- drive-in show met dj-set, licht en geluid (max 4 uur, langer in overleg)

 

© 2023 2K Music